Inspiratie

DIY hertenkop houtplak

DIY hertenkop houtplak

Wist je dat je bij Houtspul nu ook grote houten schijven kunt kopen in de maten 20 x 7,5 cm en 35 x 10 cm? Geweldig leuk om je huis op een natuurlijke manier mee te stylen of om mee te knutselen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze hertenkop op een houtplak, eenvoudig te maken en super decoratief! Zelf aan de slag?
Lees meer
DIY luchtplanthouder envelop

DIY luchtplanthouder envelop

Op zoek naar een leuke en hippe manier om je luchtplantje in je interieur terug te laten komen? Bij deze DIY leggen we je stap voor stap uit hoe je deze fantastische luchtplant envelop zelf maakt met slechts een paar benodigdheden. Benieuwd hoe we te werk gingen?
Lees meer
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer inspiratie

Je zou het misschien in eerste instantie niet denken maar de Houtspul producten zijn ook uitermate geschikt om op de kinderkamer te gebruiken. Welke smaak je ook hebt, er is altijd wel een houtspul product wat erbij past. Om dit te laten zien hebben we wat inspiratie bij elkaar gezocht met in elke foto een houtspul product, benieuwd welke?
Lees meer
DIY juffendag cadeautje

DIY juffendag cadeautje

Hiep, hiep, hoera! Vandaag vierden de juffen en meesters op de school van onze kinderen hun verjaardag. En dat betekent.... cadeautjes! Natuurlijk kun je dan chocolade, bloemen of badschuim kopen maar na navraag bij bevriende juffen vallen zelfgemaakte cadeautjes veel meer in de smaak. Daarom deze leuke en simpele DIY. Benieuwd?
Lees meer
Kersttafel dekken, 5 creatieve ideeën

Kersttafel dekken, 5 creatieve ideeën

Of je nu gaat voor een uitgebreid ontbijt, een luxe lunch of een veelzijdig diner, met een mooi gedekte tafel zal het eten nog net wat beter smaken. Daarom hebben we voor jou 5 prachtige kersttafel ideeën bij elkaar gezocht. En het leukste is, met behulp van enkele houtspul producten kun je ze zelf zo maken. Benieuwd?
Lees meer
DIY winters tafereel

DIY winters tafereel

Hoera, vanaf vandaag hebben we een nieuw product in onze webshop: een mini houten vitrine kastje. En hoe kun je dit nou beter vieren dan met een DIY project met dit kastje in de hoofdrol? Daarom hierbij een foto werkbeschrijving om dit 3D winterse tafereeltje zelf te maken. 
Lees meer
Cadeau inspiratie: wijn is fijn.

Cadeau inspiratie: wijn is fijn.

Nu Sinterklaas weer in het land is is het officieel, de cadeauperiode is weer begonnen! Een periode waarbij je vaak wel een beetje hulp en inspiratie kunt gebruiken. Daarom brengt Houtspul je bij deze de cadeau inspiratie "wijn is fijn". Een lijst van fijne producten die altijd in de smaak zullen vallen bij echte wijnliefhebbers. Benieuwd?
Lees meer
DIY Sinterklaas slinger

DIY Sinterklaas slinger

Nog een paar dagen en het is weer zover, dan komt Sinterklaas aan in Nederland. Hoogste tijd dus om aan de slag te gaan met de leukste Sinterklaasdecoratie die je zelf kunt maken zoals deze geweldige Sinterklaas slinger. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je deze leuke slinger zelf kunt maken. Benieuwd?
Lees meer
DIY herfstmagneten

DIY herfstmagneten

Lang leve de herfst! Tijd om ons interieur aan te passen met warme kleuren en veel natuurlijke materialen. Daar passen deze leuke herfstmagneten prima tussen. Leuk om op te hangen op bijvoorbeeld de koelkast en heel heel simpel zelf te maken. Benieuwd hoe? 
Lees meer