inspiratie houtplak xxl

De ronde houtplak XL en houtplak XXL zijn vanaf nu toegevoegd aan ons assortiment. Ronde grote houtplakken in twee maten (de XL met een doorsnede tussen de 12 en 15 cm en de XXL met een doorsnede tussen de 23 en 30 cm) die uitermate geschikt zijn om zelf mee aan de slag te gaan. Om je alvast een paar ideeën te geven wat je met deze houtplakken kan maken hebben wij vast een paar geweldige DIY's voor je verzameld. Benieuwd hoe je deze dingen zelf kunt maken?

1. Deze vrolijke gekleurde onderzetters zijn ideaal om te maken van de houtplak XL. Op Foxandhazel.com wordt stap voor stap uitgelegd hoe je deze leuke onderzetters zelf knutselt. Ideaal om als ondergrond te dienen voor bijvoorbeeld je handlettering!

2. Op zoek naar een origineel en zeer makkelijk schilderijtje voor bijvoorbeeld in de keuken? Op townncountryliving.com wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij deze leuke schilderijtjes zelf kunt maken. 

3. Dit stoere dienblad op pootjes ziet er niet alleen zeer stylisch uit, het is ook nog eens super makkelijk om zelf te maken! Op craftberrybush.com wordt stap voor stap uitgelegd hoe je in een mum van tijd zelf zo'n geweldig dienblad op tafel hebt staan. 

4. Nooit meer te laat met deze prachtige zelfgemaakte houten klok. Voor een rondere vorm gebruik je de houtplak XXL, wil je liever de ovale vorm houden dan pak je natuurlijk de houten schijf XL. Op DIYbeautify.com wordt stap voor stap beschreven hoe je deze leuke klok zelf kunt maken. Nog op zoek naar een hobby houtbrander voor de mooie gegraveerde decoratie? Deze vind je hier

5. Soms hoeft een idee helemaal niet veel werk te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige centerpiece met een XXL houtplak en daarop alleen wat vaasjes met bloemen? Gevonden bij stylemepretty.com en pretty vinden wij dit zeker!

6. Op zoek naar een paar originele wandplankjes met een rustieke en gelijk industriele look? Girllovesglam.com maakte van een houtplak in een oogwenk twee originele houten plankjes en legt stap voor stap uit hoe ze dit deed. 

7. En dan natuurlijk nog het DIY krijtbord. Een super makkelijk project waarvoor je eigenlijk maar twee materialen voor nodig hebt: een houtplak en krijtbordverf, en wat een geweldig resultaat geeft. Op prettyprovidence.com leggen ze stap voor stap uit hoe je dit het beste aanpakt.