Een wolk van een kinderkamer

1. Met de wolken wandplanken van Artemio tover je elke kamer in een oogwenk om tot een geweldige kinderkamer. De planken worden geleverd in blank onbewerkt hout en kunnen zelf heel eenvoudig in de gewenste kleur worden geschilderd. Leuk om je mooiste speelgoed of decoractie items op te bewaren!

2. Met de wolken wandlamp van Atelier Pierre haal je iets heel bijzonders in huis. De wandlamp gemaakt van een houten buitenrand met aan de binnenkant een rand met dimbare ledverlichting is een feestje om te zien, zowel wanneer hij uit staat als wanneer hij aan staat. De lamp is ideaal om als nachtlamp te gebruiken en zal elke kamer een prachtig uiterlijk geven.

3. Dit wolken vloerkleed ziet er niet alleen fantastisch aaibaar uit, het is ook nog eens heel leuk om zelf te maken! Goed je hebt wat wille wol en een hoop geduld nodig maar het resultaat is dan ook schitterend!

4. Naast de wolken wandplank heeft Artemio ook geweldige kledinghangers in de vorm van een wolk. Leuk om dat ene speciale kledingstuk tentoon te stellen en de kamer in een oogwenk iets eigens te geven. 

5. Het vergt wat geduld en schildertalent maar hoe gaaf is dit wolkenplafond? Een prachtige basis voor elke kamer, niet alleen de kinderkamer lijkt mij!

6. Het is even knutselen maar zeg nou zelf, deze wolkenmobile is wel heel gaaf! Een prachtige manier om het buiten een beetje naar binnen te halen!