Kinderkamer inspiratie

Je zou het misschien in eerste instantie niet denken maar de Houtspul producten zijn ook uitermate geschikt om op de kinderkamer te gebruiken. Welke smaak je ook hebt, er is altijd wel een houtspul product wat daarbij past. Om dit te laten zien hebben we wat inspiratie bij elkaar gezet met in elke foto een houtspul product, benieuwd welke?

1. In deze prachtige strakke kamer staat de nijntje lamp van Atelier Pierre centraal. Met zijn strakke vorm, een hoogwaardige afwerking en niet te vergeten prachtige licht (wat met een dimmer is aan te passen) is deze lamp een echte must have voor op de kinderkamer. De lamp kost € 135,-.

2. In de wolken met de geweldige wolkenserie van Artemio. De wandplank wolk en de kledinghanger wolk zijn beide uitgevoerd in onbewerkt hout zodat ze niet alleen zo gebruikt kunnen worden maar ook naar eigen inzicht kunnen worden geschilderd en ze altijd geheel naar je eigen smaak kunnen worden aangepast. De kledinghanger kost € 4,25  en de wandplank kost € 8,75.

3. Waarom niet een beetje groen op de kinderkamer? In deze stoere houten wandkast staan niet alleen cactussen maar liggen ook een paar mooie luchtplantjes verstopt. De plantjes zijn ideaal voor op de kinderkamer omdat je ze bijna overal kunt plaatsen en ze hebben vrijwel geen verzorging nodig. De plantjes zijn te koop vanaf € 2,50 en kunnen in heel creatieve houders (zoals ongebruikt kinderspeelgoed) worden geplaatst. 

4. Ook zo'n fan van een tipi op de kinderkamer? Daar passen de boomstam kussens van Kikkerland uitstekend bij! Met hun leuke, originele uiterlijk en hun zeer zachte stof zijn ze naast heel decoratief ook nog eens heerlijk om op te liggen. De boomstam reiskussens (we hebben ze in 3 verschillende designs) kosten € 16,95 per stuk. 

5. Op zoek naar een zeer originele en natuurlijke wandversiering? Wat dacht je van deze stoere boom? Alles wat je nodig hebt zijn wat takken uit het bos en wat houtplakjes en je kunt de boom op gaan bouwen! We hebben houtplakjes in verschillende maten en diktes en deze zijn vanaf € 3,25 per zakje verkrijgbaar. 

6. Je ziet ze steeds vaker op de kinderkamer en wij zijn er dol op: vlaggetjes. Natuurlijk kun je voor een leuke stoffen vlaggetjes lijn gaan maar nog leuker is het om voor de houten vlaggetjes van onze eigen houtspul-lijn te gaan. Ideaal om zelf naar eigen inzicht te versieren (bijvoorbeeld met de naam van je kind, de geboortedatum of zijn/haar favoriete kleur) en verkrijgbaar voor € 1,- per vlaggetje. 

7. Natuurlijk kan de houten regenboog van Grimm's niet in deze lijst ontbreken. De regenboog is niet alleen geweldig kinderspeelgoed, hij is door zijn fraaie uiterlijk ook ideaal als decoratie op de kinderkamer. De regenboog kost € 61,95. 

PS: de foto's van deze inspiratieblog zijn afkomstig van: woohome, 100layercakelet, huisjekijken en lisannevandeklift.