paas tafel decoreren

Ben jij ook al druk bezig met ideeën verzamelen voor de paas tafel? En wil jij dit jaar eens iets anders dan anders? Wat dacht je dan van een paas tafel waarbij hout een belangrijke rol op zich neemt? Wij zochten alvast de mooiste ideeën voor je bij elkaar: 

1. Soms is een heel simpel idee misschien wel het mooiste: dit centerpiece bestaat uit slechts 3 dingen waarbij de mooie houtplak een hoofdrol speelt. Je maakt een centerpiece in deze stijl met 2 houten haasjes (€ 5,95) en een houten schijf XL (€3,75). 
2. Zoek jij een bescheiden tafel versiering? Wat dacht je dan van 2 stolpen met een subtiele paas decoratie? Natuurlijk gebruik je hierbij de kleine glazen stolp (€ 10,95).
3. Een prachtige houtplak onder een pot met eitjes in mos, meer hoef je eigenlijk niet te hebben. En zo'n mooie houtplak koop je uiteraard bij ons (€ 5,25 voor 2 stuks).
4. Wil jij in een oogwenk jou simpele witte tafel omtoveren tot een natuurlijk schouwspel? Wat dacht je dan van een houtplakje onder je eierdopje? Natuurlijk zijn de houtplakken bij ons verkrijgbaar (€ 4,25 voor 2 stuks) (en na het eten kun je er ook nog leuke knutsel projecten mee doen). 
5. Dit centerpiece is opgebouwd uit twee houten konijnen en een paar prachtige luchtplantjes. Prachtig in zijn eenvoud en een echte eyecatcher. De konijnen zijn verkrijgbaar per set (€17,50) en de luchtplantjes vind je ook bij ons (vanaf € 2,50 per stuk)!
6. Een prachtig opgemaakte tafel waarbij het midden gedomineerd wordt door hout en bloemen. Heel eenvoudig zelf na te maken, zeker als je de houtplakken al in huis hebt (€ 5,25 per twee).
7. Ook zeker een lust voor het oog is dit simpele maar doeltreffende stuk. Een haasje, een vaasje, wat eitjes en een houten bord (bij ons verkrijgbaar voor € 19,95) en klaar ben je! 

NB: de foto's zijn afkomstig van 1.Pillsagainstboredom, 2.Zodio, 3.makingtheworldcuter, 4.fantas-tisch, 6.Tarynwhiteaker, 7.flauipowi