DIY juffencadeautje

Vandaag vierden onze kinderen de jaarlijkse juffen- en meesterdag. Een dag waarop de verjaardag van alle juffen en meesters wordt gevierd en natuurlijk een uitgelezen kans om de geweldige juffen in de watten te leggen. Natuurlijk kun je voor de veilige keuze van chocolade, badschuim of bloemen gaan maar juffen (en meesters natuurlijk) vinden het veel leuker om een persoonlijk en zelfgemaakt cadeautje te krijgen. Daarom hebben we deze simpele DIY bedacht die heel makkelijk is uit te voeren en die elke juf echt zal plezieren. 

Wil je weten hoe je deze leuke bordjes zelf maakt? Kijk naar de afbeelding hierboven en lees met ons mee. 

1. Leg de benodigdheden klaar. Voor deze persoonlijke bordjes heb je nodig: houten bordjes, een hobby brander, papier, potlood, een schaar en een zwart vetkrijtje. 

2. Knip rondjes uit het papier die in het bordje passen en laat je zoon of dochter daar de juf/ meester op tekenen (of natuurlijk iemand anders die je in het zonnetje wil zetten).

3. Maak met het vetkrijtje de achterkant van de tekening zwart.

4. Leg het papiertje met de zwarte vetkrijt kant naar beneden en trek de tekening met een potlood over. Wanneer je het papiertje van het bordje afhaalt zal de afbeelding op het bordje staan.

5. Graveer de afbeelding nu met de hobby brander in het hout.

6. En klaar is je persoonlijke cadeautje!

PS. Deze DIY is natuurlijk op alle houten en bamboe producten uit te voeren. Hij is bijvoorbeeld ook heel leuk op onze snijplanken!