handige hulpjes

Vandaag is het vier oktober, dat betekend: dierendag! Dat vraagt om een feestje in Houtspul stijl. Daarom brengt houtspul vanaf vandaag 3 handige hulpjes in dierenstijl. Ontmoet onze veelzijdige vogel, openende olifant en de kundige krab, drie fantastische producten met een houten buitenkant, een geweldige vormgeving en een grote functionaliteit. Laten we onze handige hulpjes eens netjes aan jullie voorstellen. 

De veelzijdige vogel: Wie denkt dat gereedschap saai is heeft nog nooit deze handige vogel ontmoet. Met zijn prachtige houten buitenkant is dit vogeltje een lust voor het oog. Maar dit vogeltje is nog zoveel meer. In zich heeft deze vogel namelijk 5 inbussleutels (2, 3, 4, 5, en 6 mm) en een kruiskop schroevendraaier verstopt. Handig he?

De openende olifant: Geen wijnfles blijft meer dicht met deze prachtige houten olifant in de buurt. Draai de kurkentrekker in de kurk, plaats de slurf van de olifant op de rand van de fles en voilà, je wijn is klaar om gedronken te worden.

De kundige krab: Met zijn geweldige design en zijn grote functionaliteit is deze kundige krab een absolute must have. De krab heeft een prachtige houten buitenkant en herbergt in zijn buik een mini schaartje, een platkop schroevendraaier, een opener, een zaag, een touwsnijder en natuurlijk een mesje. Een super product om cadeau te geven of om cadeau te krijgen. 

Wij zijn verliefd, en hoe! Welke is jou favoriet?