Houtspul 2 jaar

Hiep, hiep, hoera voor Houtspul! Deze zomer was het zover, we mochten twee kaarsjes op onze taart uitblazen. Wouw, al twee jaar, wat is het omgevlogen. De afgelopen twee jaar hebben we heel wat mooie dingen met jullie mogen beleven. We hebben fantastische markten gedraaid waarbij we ontzettend leuke mensen hebben ontmoet. We zijn maar liefst meer dan 35x genoemd in tijdschriften en kranten (echt super zeg!). Ons eigen houtspul merk is uitgebreid met een paar geweldige producten die wij (geheel in eigen beheer) met liefde en met de hand maken. En we hebben (gelukkig) heel veel mensen blij mogen maken met onze producten. 

Tijd dus om een feestje te vieren met jullie! Daarom hebben we een paar leuke acties bedacht. Wat dachten jullie van:

- Een winactie via Facebook waarbij houtspul producten te winnen zijn ter waarde van €75! Wil je kans maken op deze prijs, zorg dan dat je onze Facebook pagina geliked hebt en doe vanaf morgen mee. 

- Korting, korting, korting met onze kortings 5-daagse waarbij elke dag een ander product in de spotlight staat met hoge kortingen oplopend tot 50%! Je vindt de aanbieding van de dag door op de homepage op de aanbiedingen tab te klikken (bovenaan de productfoto's). Daarbij zijn ook voor 1 week de verzendkosten extra laag. Zo betaal je voor pakketten binnen Nederland voor 1 week maar € 3,95 voor een pakket naar Belgie slechts € 6,95 (en natuurlijk verzenden wij bestellingen van € 75 of meer geheel gratis). 

- We gaan op zoek naar een nieuwe merk. Op 12 september zal er een blogbericht verschijnen waarin we 5 veelbelovende merken aan jullie voorstellen maar uiteraard mogen jullie ons ook op merken wijzen die jullie graag toegevoegd willen zien. Dit kan onderaan dit blogbericht, via de mail, via Facebook of via ons instagram account. 

Wij gaan nog wat slingers ophangen, cupcakes versieren, ballonnen opblazen en kaarsjes uitzoeken zodat we morgen helemaal klaar zijn voor het grote feest!