Showup Event 2017

Gisteren was het zover: Houtspul bezocht samen met Maca van Lasergravin het ShowUp Event in Vijfhuizen. Dit event is al jaren het toonaangevende event op het gebied van wonen en gifts en uit ervaring weten we dat je juist hier de leuke, kleine, net begonnen merken kunt vinden. En kleine, net begonnen merken: daar houden wij van!

En ik moet zeggen: we werden zeker niet teleurgesteld want wouw, wat een dag! Vele van onze huidige leveranciers waren aanwezig zoals rataplan design, kikkerland, atelier pierre en ons nieuwste merk Draaj. Het was erg leuk om met iedereen even bij te praten. Maar er waren ook tal van leuke merken waar wij enorm door werden verrast en helemaal verliefd op werden. Daarom stellen we hieronder onze toppers aan jullie voor: 

a. Het merk all things we like is een Nederlands merk dat zich helemaal richt op duurzame producten met een waanzinnig en eigentijds design. De geweldige houten sieraden en leuke houten plantenhangers vonden wij echt geweldig maar ze hadden ook heel leuke houten kaarten- en posterhouders. Echt een topper. 

b. Meteen toen wij de eerste klok zagen hangen wisten we het: cloudnola en houtspul, dat is echt een combinatie made in heaven! Cloudnola, met zijn basis in Amsterdam, heeft onder andere klokken en wekkers met een houtprint maar er zijn ook geweldige houten klokken met een kleurig grafisch design. Wij zien het helemaal zitten. 

c. Nog een echt Nederlands merk is plantwear. Dit merk richt zich op houten horloges, zonnebrillen en sinds kort ook ringen. Alle producten worden ook in Europa en nog grotendeels met de hand geproduceerd en natuurlijk staat het milieu voorop. Plantwear gebruikt dan ook alleen hout uit duurzaam onderhouden bossen. De strakke ontwerpen en de combinatie met de kristallen en zilvervlokken zijn echt helemaal geweldig en passen zo in ons assortiment. 

d. Atelier Pierre is voor ons natuurlijk geen nieuw merk maar de miami lijn is dat wel. De strakke figuren zijn gemaakt van MDF waarbij 1 kant in een opvallende kleur is geschilderd. De figuren zijn echte blikvangers voor in je interieur en stiekem vinden we ze heel erg leuk. 

Je snapt, zoveel leuks, daar kunnen we moeilijk uit kiezen. Daarom aan jullie de vraag, wat is jullie favoriet?