Natuurlijk heeft Houtspul al vaker in de Nederlandse (en Belgische) pers gestaan. Sterker nog: we hebben inmiddels al een aardig gevulde in de media pagina. Maar tot nu toe hadden we daar alleen beeldmateriaal voor aangeleverd. Wat leuk en spannend vonden we het dan ook toen we benaderd werden door een styliste van de Ariadne at home of ze bij ons een doos vol met producten mocht lenen voor een fotoshoot.
 
Begin februari was het zover en werd er een vijftiental producten opgehaald. Een paar dagen later ontvingen wij alles weer netjes terug en toen begon het lange wachten. Wachten en geduld oefenen (niet onze sterkste kant) tot het maart nummer van de Ariadne in de winkel zou liggen. En toen, vorige week, was het zover: de ariadne belande op de deurmat. Gelijk op voorpagina was al een klein product van ons te spotten (toegegeven: je moet er goed voor kijken). Dat beloofde wat, snel bladerden we het blad verder door tot we bij de hout special kwamen. Wouw, Wouw, Wouw, wat zijn de foto's mooi geworden! En wat staan onze producten er goed op! Geloof je ons niet? Kijk zelf dan maar :)


Houtspul in ariadne 1Zie je daar die servetjes op tafel liggen? Dat zijn onze leuke papieren servetjes met een berkenbast motiefje. 


Houtspul in de ariadne 2
Kon je de servetjes nog niet zo goed zien? Dat snappen we, daarom staan ze op de tweede pagina van de houtspecial ook nog eens extra groot afgebeeld.


Houtspul in de ariadne 3
Je had hem misschien al eens op onze site gespot met luchtplantjes erin maar het houten ladenkastje staat ook prachtig met voorjaarsbloemen en takken erin. 


Houtspul in de ariadne 4
En voor iedereen die het houten ladenkastje nog niet goed gezien had, hij staat op de volgende pagina ook nog eens levensgroot afgebeeld :)


Houtspul in de ariadne 5
Deze fijna pagina herbergt een schat aan houtspul producten. Van boven tot beneden en van links naar rechts zien we de bamboe zaklamp, de leeslamp wasknijper (waarbij een lichtje gaat branden als je hem op een boek op tijdschrift klemt), het mini houten wekkertje, het opschrijfboekje met een berkenmotief en onder de boeken ook nog een grote houten doos (verkrijgbaar als set van 4). 


houtspul in de ariadne 5
Stiekem waren wij al een hele tijd fan van het douchegordijn met berkenboom motief maar als je hem zo in deze badkamer ziet hangen kun je hem toch helemaal niet meer weerstaan?


houtspul in de ariadne 7
Hij staat een beetje verstopt maar daar onder het pijltje staat toch echt een rond houten bakje uit ons assortiment (verkrijgbaar in een set van 3).


houtspul in de ariadne 8
Dacht je dat het al klaar was? Nee hoor, op deze mooie pagina staan weer 3 houtspul producten verstopt! Zo zien we weer zo'n mooi rond houten bakje, de houten wereldbol en het opbergblik houtblok

Als dat geen WOUW waard is. Wij glunderen hier nog even door hoor :)