de mooiste houten kerststallen

1. De kerststal in bos is al jaren een van onze best verkopende kerstproducten en dat snappen wij best. Het subtiele stalletje welke is omgeven door de ruwe bomen gemaakt dan boomschors is echt een plaatje om te zien, past in elk interieur en kost € 18,25. 

2. Speciaal voor niet groot behuisde mensen of voor dat ene hoekje dat nog wel een beetje kerst kan gebruiken is dit mini 3D kerststalletje, gemaakt is uit een plakje hout met daar de boomschors nog aan, een echte must have. Het stalletje heeft twee mini schaapjes en een mini boompje welke je voor het stalletje kan plaatsen en kost slechts € 7,95.

3. Klein maar ooh zo fijn, dit miniatuur kerststalletje is een echt meesterwerkje. De strakke vormgeving in combinatie met de lichte eenvoudige kleuren maken het geheel tot een echte topper dat eigenlijk in geen huis mag ontbreken. Het mini stalletje kost € 22,95. 

4. De kerststal waar onze hele kerstselectie mee is begonnen: de kerststal Jozef en Maria groot. Al jaren hebben wij deze kerststal in ons huis staan en toen wij begonnen met onze webshop wisten we het: deze kerststal kan niet in ons assortiment ontbreken. De grote kerststal is gezaagd uit een houtplak (met de houtschors er nog aan) waarbij alle figuren naar eigen inzicht naar voren of achter geschoven kunnen worden. De stal is te koop voor € 18,95.

5. De kerststal tussen bomen is nog zo'n absolute topper. Met zijn bijzondere vormgeving en vele mogelijkheden door de zelf te schuiven onderdelen is deze kerststal een geweldige toevoeging aan elk kerstinterieur. En daarbij is deze kerststal met zijn € 9,95 ook nog een heel fijn geprijsd.

6. Wist je dat er ook prachtige houten kerststallen bestaan die uitstekend passen in een strak en modern interieur? Deze geweldige houten kerststal modern is daar een uitmuntend voorbeeld voor. De kerststal bestaat uit de drie wijzen uit het oosten, uit een herder met een schaapje en uit jozef en maria die bij hun kindeke Jezus in zijn kribbe staan. Alle figuren hebben een zeer strakke vorm en een uitstekende afwerking wat het stuk voor stuk ware kunstwerkjes maakt. De hele kerststal kost € 67,50.

7. Heb jij geen plaats voor een losse kerststal maar wel voor een kerstboom(pje)? Geen nood! Wat dacht je van deze kerststalhanger? De hanger is slechts 6x4 cm groot en heeft in het midden een piepklein 3d kerststalletje wat een geweldige optisch effect geeft. De hanger kost slechts € 4,50. 

8. Met deze knutsel kerststal komen een hoop van onze liefdes samen. Want een kerststal welke je eerst zelf in elkaar mag knutselen, daar kun je toch gewoon geen weerstand aan bieden? Zeker als hij er zo geweldig uit ziet als deze beauty. De stal wordt geleverd met alle losse onderdelen en een kleine werkbeschrijving. Het enige wat je zelf nog aan moet schaffen is wat (hobby) lijm en dan kan het knutselen beginnen. De knutsel kerststal kost € 17,50.

9. Ben jij geen fan van een traditionele kerststal? Dan kunnen deze hangers je misschien wel bekoren. De drie houten sterren  hebben 3d afbeeldingen van de drie koningen, een herder (met schaap) en een mini kerststal. Stuk voor stuk echte juweeltjes welke gehangen kunnen worden in de kerstboom, voor het raam of bij de deur. De hangers kosten € 17,50 per stuk. 

10. Dit kerststal lichtje is een kunstwerkje op zich. In de uitgeholde boomstam (uiteraard met de boomschors er nog aan) is een heus kerststalletje gezaagd. Wanneer je een waxinelichtje in het boomstammetje laat branden komt er een heel sfeervol kerststalletje tevoorschijn. Het kerststal lichtje kost € 19,95.

11. De grootste kerststal uit ons assortiment is absoluut deze prachtige kerststal naturel. De 15 onderdelen zijn allen met de hand gesneden wat de kerststal een prachtige natuurlijke en robuuste uitstraling geeft. De figuren zijn maar liefst 17 cm hoog en het meegeleverde stalletje (welke wordt opgebouwd met drie losse delen) is zo'n 23 cm hoog. Het geheel is een echte topper die inmiddels in heel wat huizen het middelpunt van de kerstversiering vormt. De stal kost € 49,95.

12. Voor iedereen die dol is op scandinavisch wonen en op de combinatie van wit met hout is deze kerststal modern wit een echte aanrader. De handgemaakte figuren hebben een prachtige strakke afwerking en zijn grotendeels wit geschilderd. De stal bestaat uit 10 figuren en dieren zoals de os, de ezel en natuurlijk de drie wijzen uit het oosten, een herder met schaap en Jozef en Maria met Jezus in een kribbe. De stal is met zijn € 119,95 niet goedkoop maar geloof ons als we zeggen: hij is elke cent waard! 

13. Nog zo'n knutseltopper is deze knutsel kerststal theelicht. Het simpele kerststalletje wordt geleverd als een bouwpakket met 19 losse onderdelen en een kleine werkbeschrijving. Met behulp van een beetje (hobby)lijm maak je zelf een geweldig kerststalletje welke omgeven wordt door twee waxinelichtjes. Voor € 17,50 heb je dit leuke kerststalletje in huis. 

14. De laatste kerststal is zeker niet de minste, de kerststal met waxinelichtje heeft naast een prachtig natuurlijk uiterlijk nog een andere leuke eigenschap. Wanneer je het (bijgeleverde) waxinelichtje aansteekt en achter het stalletje neerzet zullen de sterren boven het stalletje gaan stralen. Het kerststalletje met waxinelichtje kost slechts € 7,95.