De afgelopen twee jaar hebben we bij Houtspul al vele mooie merken mogen toevoegen maar .... er is altijd plaats voor eentje meer! Daarom gaan we de komende week op zoek naar een nieuw merk. Een merk dat het echte Houtspul gevoel uitstraalt en waar we helemaal blij van worden. In deze blog stellen we 5 veelbelovende merken aan jullie voor. Merken waar wij stiekem al tijden een oogje op hebben maar ... natuurlijk staan we ook open voor hele nieuwe merken. De keus is aan jullie! Vertel ons, dit kan via Facebook, instagram, de mail of onder deze blogpost, welk merk jij het liefste toegevoegd ziet en wij gaan er achteraan!

matt pugh

1. Matt pugh. Dit merk staat al tijden op ons verlanglijstje. De fantastische houten lampen, houten vogeltjes en houten uiltjes zijn echt om van te kwijlen. Het merk Matt pugh is gevestigd in Engeland en gebruikt zeer mooie stukken hout. Een nadeel, voor dit geweldige design betaal je wel wat meer dan wat je bij Houtspul gewend bent. (de leuke vogeltjes kosten zo'n €40 per stuk en de lampen zo'n €150).

2. Mach's. Dit geweldige leuke merk hebben we leren kennen via instagram en wordt gemaakt door de Nederlandse goudsmid en kunstenaresse: Mach's. Hoewel ze vele mooie dingen maakt zijn wij natuurlijk vooral geïnteresseerd in de mooie houten kettingen (en sleutelhangers) van dit nog kleine maar zeer originele merk.  Mach's
draaj 3. Draaj. Dit nog vrij onbekende merk is van Nederlandse bodem en wij moeten zeggen: die eendjes, wij zijn verliefd! De producten worden met de hand op de draaibank gemaakt en zijn leverbaar in verschillende houtsoorten. De prijs is niet laag (zo'n € 38 voor een eendje) maar wouw, ze zullen maar in je woonkamer staan!
4. Lovi. Nog zo'n topper die we stiekem al jaren op ons verlanglijstje hebben staan. De finse ontwerpers die aan de voeten van dit merk staan hebben ons al een jaar of 4 geleden overtuigd van hun geweldige producten. Geleverd als een postkaart maar zeer eenvoudig in elkaar te schuiven waardoor de meest geweldige vogels, boompjes of figuurtjes ontstaan. De vogeltjes kosten zo'n € 14,50 per stuk.   Lovi
sidebyside 5. Sidebyside. De laatste maar zeker niet de minste. Dit duitse merk maakt niet alleen de leukste en origineelste houten producten ze hebben ook als motto: socialer doe je samen. Daarom maken zij alles producten in samenwerking met een sociale werkplaats in Duitsland. Duurzaam, design en sociaal, wat wil en kun je nog meer van een merk wensen?

En? wat is jou favoriet? Welke moeten wij zo snel mogelijk proberen toe te voegen aan ons assortiment? We horen graag van je!