update verhuizen

Het is alweer 8 dagen geleden dat wij de sleutel kregen van ons nieuwe huis en niet zomaar een huis: Eentje met daaraan vast een grote bedrijfsruimte waarin we alle producten van de webwinkel weer kwijt zullen kunnen en waarin we de ruimte hebben om te groeien, hoera! En na maanden lang van plannen maken is het dan nu eindelijk de tijd om deze plannen in praktijk te brengen en de ruimte echt zo te maken en in te richten zoals wij voor ogen hebben, oftewel: tijd voor klussen!

Eerst haalden we alles van de muren van het kantoor (jawel, de ruimte is opgedeeld in een kantoor waar onze producten en onze inpaktafel komen te staan en een hal waar nog veel meer opslag gemaakt kan worden) en plamuurde we het plafond, deze was namelijk nog vol met zwarte schroeven en gaatjes. 

Daarna werden de blauwe vloerbedekking tegels verwijderd en konden we beginnen met het spuiten van het plafond en de muren. Van onafgewerkt en vele tinten beige werd het een strakke witte ruimte. Toen alles geverfd was konden we de vloer gaan leggen. We kozen voor een strak en vrij licht laminaat dat er niet alleen heel mooi uitziet maar vooral ook lekker stevig is en makkelijk schoon te houden.

En toen was het alweer zaterdag, de dag dat wij een heel gezellig klus- en verhuisfeest organiseerde voor onze vrienden en familie. Een dag waarop keihard werd gewerkt en het ons lukte om al onze voorraden en voorraad kasten te verhuizen van ons oude naar ons nieuwe huis. En daarbij kregen we ook nog allemaal andere dingen gedaan zoals behang verwijderen in onze woning en dat soort dingen. Een dag die werd afgesloten met een heerlijk en gezellig diner en het testen van de stevigheid van onze stellingen op een echte "houtspel" manier :)

De dag na het feest mochten we weer hard aan de slag en konden we de voorraad kasten in elkaar zetten waar we gelukkig op een hoop hulp konden rekenen van onze kleine bouwmannen. Het hoeft niet verteld te worden dat we goed opschoten en we maandag al konden beginnen met het uitpakken van onze voorraden en deze op een nieuwe en logische plek in de stellingen en kasten te zetten (wat makkelijker klinkt dan het blijkt te zijn). Maar .... het einde is in zicht.... na ruim 150 dozen uitgepakt te hebben denken we hier morgen klaar mee te zijn waardoor we op donderdag kunnen gaan ervaren hoe het werken is in onze nieuwe ruimte, wouw! 

Benieuwd hoe het eindresultaat gaat worden? Houd dan onze blog in de gaten voor de volgende update!