houtspel/ houtspul op de markt

Hoewel we hier nog druk zijn met het afsluiten van oktober (we moeten nog snel de kwartaalaangifte doen bijvoorbeeld) staat november al te trappelen om zijn intrede te maken. En man, wat verheugen we ons erop! 

November staat voor ons voor keihard werken maar ook voor heel veel plezier. We bereiden ons voor op heel, heel veel pakjes maken en we hebben traditie getrouw weer een aantal markten op de planning staan. Je kunt ons in november op maar liefst 3 herfstmarkten op vrije scholen in Nederland vinden! En jeetje, wat hebben we er zin in. Benieuwd waar jullie ons de komende weken kunnen vinden? 

5 november 2016 staan we op de herfstmarkt van de Michaëlschool in Leeuwarden. De markt is tussen 11:00 en 15:00 uur vrij toegankelijk en heeft naast een tal van leuke kraampjes (zoals natuurlijk Houtspel en Houtspul) ook leuke workshops waarbij je met een strippenkaart mee mag doen. U kunt de Michaëlschool vinden op de Hercules Seghersstraat 3, 8932DG Leeuwarden. 

18 november 2016 staan we op de cadeautjesmarkt van de Toermalijn in Meppel. De markt is tussen 19:00 en 21:30 uur vrij toegankelijk, maar let op: deze avond zijn alleen de ouders welkom! De markt heeft tal van interessante kraampjes waarbij zowel Houtspel als Houtspul natuurlijk ook van de partij zijn. Daarnaast is er ook een restaurant waar u kunt genieten van een stukje taart (gebakken door de ouders) en een kopje thee of koffie. U kunt de Toermalijn vinden op de Julianastraat 22, 7941 JC Meppel.

20 november 2016 staan we op de herfstmarkt van de Vrijeschool Raphaël in Almere. De markt is tussen 11:00 en 16:00 uur vrij toegankelijk en heeft naast een tal van leuke kraampjes ook een tal van leuke bezigheden voor kinderen (via een strippenkaart systeem). En natuurlijk is ook het restaurant weer goed gevuld met heerlijkheden verzorgd door de ouders van de vrije school. Als je ons een bezoekje wilt komen brengen let dan op: net zoals het voorgaande jaar zul je ons niet in het hoofdgebouw vinden maar in het bijgebouw welke je aan je rechterhand ziet als je met je rug naar de ingang van het hoofdgebouw staat. U kunt de Vrijeschool Raphaël vinden aan de Lierstraat 7, 1312 JZ Almere.

Wij hebben er weer super veel zin in om jullie live te zien, om bij te praten met iedereen en om een hoop nieuwe mensen kennis te maken. En natuurlijk kun je ons ook dit jaar laten weten wat je graag in het echt zou willen bewonderen. Bovendien kun je ook alvast een bestelling plaatsen welke wij dan uiteraard live aan je overhandigen, zo weet je zeker dat je alle gewenste dingen ook echt kunt kopen en het scheelt verzendkosten. Hiervoor hebben we 3x een kortingscode aangemaakt: "herfstmarktleeuwarden", "herfstmarktmeppel" en "herfstmarktalmere", vul deze in bij de waardebonnen in het winkelmandje en de verzendkosten zullen automatisch komen te vervallen. 

Tot binnenkort!